Betalingen


Zorg voor makkelijk betalingsverkeer.

Stripe

Stripe is een Amerikaans bedrijf dat ondernemers in staat stelt om online betalingen te ontvangen. Stripe profileert zich met name als een technologisch bedrijf met een focus op de preventie van fraude en een solide bancaire infrastructuur. Met Stripe is het mogelijk om betalingsmogelijkheden op je website te integreren zonder dat je daarvoor een zakelijke rekening hoeft aan te maken.

Bij Stripe betaal je per transactie. Momenteel is dat in Nederland 25 cent + 1,4%. Hiermee is Stripe wat betreft de kosten net wat duurder dan Mollie.

bekijk stripe

Mollie

Mollie is een Nederlands bedrijf dat slimme betaalproducten voor bedrijven van elk formaat aanbiedt. Groot voordeel voor veel ondernemers in Nederland en Belgie is dat veelgebruikte betalingswijzen zoals ideal, bancontact en Home'Pay beschikbaar zijn. Daarnaast is Mollie met name gericht op Europees betalingsverkeer. Voor startende ondernemers is Mollie ideaal omdat er geen opstartkosten zijn. Je betaald per transactie.

Mollie is ook makkelijk te integreren met je eigen website doordat er een complete, intuïtieve en veilige API is. Ook biedt Mollie een groot aantal standaard packages om meteen met de software van je eigen keus aan de slag te gaan.

bekijk mollie

Paypal

Paypal is tegenwoordig bij vrijwel iedereen bekend. Paypal biedt bedrijven dan ook verschillende diensten die betalingsverkeer eenvoudig maken. Met paypal kun je betalgingen ontvangen in je webshop, in je fysieke winkel, en je kan ook facturen opstellen in paypal die mensen meteen via paypal kunnen betalen.

bekijk paypal