Marketing


Laat het de hele wereld weten.

Your mailinglist provider

Your mailinglist provider is een eenvoudige tool om te beginnen met het verzenden van online nieuwsbrieven. Het is eenvoudige online software om mee te werken, al zijn de mogelijkheden die ze bieden wat beperkter dan een dienst zoals mailchimp. Als je niet meer dan 1000 abonnees voor je nieuwsbrief hebt is your mailinglist provider gratis te gebruiken.

bekijk ymlp

Mautic

Mautic is volledige marketing automation software. En het is open-source! Je hebt de keuze om het op je eigen server te installeren of om gebruik te maken van de clouddiensten van Mautic.

bekijk mautic

buffer

Buffer is een hulpmiddel voor social media management. Met buffer kun je berichten voor verschillende sociale media inplannen, resultaten analyseren en al je accounts op 1 plek bijhouden.

bekijk buffer

Startup marketing

Startup marketing is een Engelstalige site die een grote hoeveelheid aan informatie en handige hulpbronnen biedt voor startups.

bekijk startup marketing

Mailchimp

In de kern is mailchimp software voor het versturen van nieuwsbrieven. Tot 2000 abonnees is het gebruik van mailchimp gratis, daarna moet je gebruik maken van een betaald plan.

Mailchimp biedt meer dan alleen software voor het versturen van nieuwsbrieven. Met mailchimp is het mogelijk een hele online geautomatiseerde marketingcampagne op te zetten. De software is te koppelen aan je webshop, je kan er landingspagina's mee maken, pop-up formulieren, herinneringen sturen aan klanten die nog een onafgeronde bestelling hebben en nog veel meer.

Voor kleine ondernemers biedt mailchimp een goede eerste opstap om serieus werk te maken van online marketing.

bekijk mailchimp

Petithacks

Petithacks heeft een collectie van hacks die bedrijven gebruiken voor succesvolle conversie, omzetvergroting etc.

bekijk petithacks

Marketingfacts

Marketingfacts is een Nederlands online magazine over marketing. Naast het laatste nieuws omtrent marketing is er ook een kennisbank beschikbaar op de site.

bekijk marketingfacts